Lancering NewMediaStudies.nl

Vrijdag 5 november a.s. wordt het compleet vernieuwde Newmediastudies.nl gepresenteerd; http://newmediastudies.nl/. Twitter en Facebook groeien in populariteit en de game Medal of Honor dreigt in sommige landen verboden te worden; nieuwe media zijn meer dan ooit het gesprek van de dag. NewMediaStudies.nl is een initiatief van studenten en docenten van de master New Media & Digital Culture van de Universiteit Utrecht. Het doel is om kritische beschouwingen te publiceren op het gebied van nieuwe media.

De presentatie vindt plaats om tussen 16.00 en 17.00u tijdens “Skip Intro” in Studio-T, Kromme Nieuwegracht 20 te Utrecht. De inhoud van de vernieuwde website bestaat uit scripties, redactionele artikelen en een agenda van activiteiten met betrekking tot nieuwe media. Naast de periodieke verschijning van redactionele artikelen zijn ook gastauteurs van harte welkom om hun mening te delen. Tevens kunnen bezoekers hun bijdrage aan de discussie leveren.

Over Newmediastudies.nl
Newmediastudies is de website van de Masteropleiding New Media & Digital Culture aan de Universiteit Utrecht. Naast een informatieve opleidingswebsite is de nieuwe website voornamelijk een online magazine met kritische beschouwingen op hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media en digitale cultuur.

Over Skip Intro
Skip Intro is een ad-hoc georganiseerde serie bijeenkomsten waarin wetenschappers, kunstenaars, politici en professionals korte lezingen en presentaties geven over hedendaagse zaken waarin nieuwe media een rol spelen.

Dit bericht is geplaatst in overig met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Lancering NewMediaStudies.nl

  1. Lisette schreef:

    Mark!
    Beide links in bovenstaand stukje verwijzen verkeerd door……..
    Gr. Lisette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.